Krem Şantili ve Pudra Şekerli Kurabiye

Malzemeler:

  • 1 paket krem şanti (toz halinde)
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 250 gram tereyağı (oda sıcaklığında)
  • 3 su bardağı buğday unu
  • 1 paket vanilya

Hazırlanışı:

  1. Bir kapta tereyağı ve pudra şekerini krema kıvamına gelene kadar çırpın.
  2. Krem şantiyi ve vanilyayı ekleyip karıştırın.
  3. Unu azar azar ekleyerek yoğurun ve yumuşak bir hamur elde edin.
  4. Hamuru küçük parçalara ayırarak yuvarlayın ve fırın tepsisine dizin.
  5. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında yaklaşık 15-20 dakika pişirin.
  6. Kurabiyeler soğuduktan sonra üzerlerine pudra şekeri serpin ve servis yapın.
Scan the code